Domluvte té prolhané jedovaté babizně Libuši Bushce Bryndové, že pomluvy jsou trestný čin, červen 2011, aktivní linky 15.dubna 2015




Věc: Prosba a laskavá žádost Policie ČR ve Veselí nad
Lužnicí v koordinaci s Městskou policií Veselí nad Lužnicí, aby v souladu s základními povinnostmi policie na poli prevence trestné činnosti velmi důrazně – ale prosím, bez jakýchkoliv sankcí, pokut či zahájení řízení! - doporučila paní Libuši Bryndové ze Zlukova zdržet se jakéhokoliv lživého a nepodloženého a v případě přestupkového či soudního šetření i trestného jednání, když by se skutečně šetřily zlé a doložitelně nepravdivé hrubé pomluvy, které paní Libuše Bryndová opět veřejně šíří (viz strana 3 dále) o Dušanu Dvořákovi, narozeném 12. ledna 1962, trvalé bydliště 798 55 Ospělov 6, řediteli Edukativní konopné kliniky v Praze na Žižkově, a lžích, které šíří o jeho rodině, přátelích a kolezích, odborné společnosti či klinice.
Je možné, že paní Bryndová pouze nezná právní řád ČR (žila dlouho v zahraničí) a neví, co se sluší a patří. 
Bylo by mi hanba, kdybych měl paní Bryndovou připravovat o nervy, zdraví, peníze či nečisté trestní rejstříky, které si tak pracně a bolestně vydobyla.
Žádost, kterou jsem v lednu 2011 ve stejném duchu zaslal Policii ČR Veselí nad. Lužnicí policie odmítla řešit s odkazem na nezbytnost zahájení trestního řízení. Toto odporuje ustanovením zákona o Policii ČR i ustanovením trestního a přestupkového práva, kde je prevence nejdominantnějším poselstvím zákonodárců vůči policii státní i městské a pro stát a občany také nejlevnější cestou k porozumění právnímu řádu a není třeba věc řešit soudním (přestupkovým) řízením, ale pouhým doporučením a domluvou a seznámením s právní odpovědností plnoletého občana.
Mohu důkazně doložit, že jsem paní Libuši Bryndovou ze Zlukova dlouhodobě morálně i finančně podporoval, na její podporu a ochranu založil sbírku, inicioval parlamentní petici Dekriminalizace, založil odbornou společnost Konopí je lék,o.s. (mj. i ochraně jejího majetku před exekuční mafií) a učinil mnohé, co by zabránilo jejímu opakovaně vyjádřenému strachu o svůj život, duševní a fyzické zdraví, čest, profesní uplatnění, majetky adt. při lhostejnosti a zlých skutcích spoluobčanů a hrubému protiprávnímu jednání policie, státního zastupitelství i soudu, když paní Libuši Bryndovou 3 roky lidé neznalí právního řádu vláčeli trestněprávním řízením jako nějakého zločince a ona přitom pomohla (a nezištně) tolika lidem a pro osvětu ohledně léčivého konopí udělala v ČR rozhodně nejvíce a to za cenu velkých osobních útrap a škod.
Mohu důkazně doložit, že jsem paní Bryndové zajišťoval (bezúplatně) odbornou pomoc, občanskou právní pomoc, podporu a ochranu, včetně ochrany před našimi bratry kretény ve vládě ČR, viz zde. http://www.youtube.com/watch?v=3yQ9_Hck11g
Dané video a sdělení v Lichtenštejnském paláci před třetinou vlády o paní Libuši Bryndové při získávání vládní ceny za web Konopí je lék od premiéra Jana Fischera jsem učinil půl roku poté, kdy jsem věděl, že o mně a mých přátelích a rodině šíří paní Bryndová odporné pomluvy a lži, které jsem vám v lednu 2011 zaslal s prosbou o laskavou domluvu paní Bryndové, ať tak nečiní, že nepoškozuje jen mne, ale i moji rodinu, přátele, obětavou práci mých kolegů a že je to zcela zbytečné takovéto věci činit.
Když jsme letos v březnu 2011 jako odborná společnost Konopí je lék,o.s. a jediné oficiální pracoviště pro vědu a výzkum, terapii a edukaci Edukativní konopná klinika požádali občany o podporu, zájem a solidaritu, když se také mj. marně domáháme dodržování zákona, aby již nikdy žádná paní Bryndová a jiní lidé léčících se Cannabis nebyli šetřeni jako zločinci, ale bylo k nim přistupováno naopak s respektem a uctivě, jak se náleží, paní Libuše Bryndová, která přitom zakusila tolik zlého, tolik utrpení a bolesti, opět veřejně (společně s doktorem Mengelem z Centra adiktologie) lživě a zle a nepravdivě hanila naši práci, zlehčovala a ironizovala naše úsilí, těžkosti apod.
Neříkám, že si někdy už z toho osočování a  bájného lhaní Libuše Bryndové nedělám legraci, nebo na ni neudělá BAF!, protože přátelská domluva s Libuší Bryndovou na skončení zveřejňování takových pomluv není možná a Libuška nechápe, že se v konečném důsledku obrátí proti ní samé, nikoliv proti našim společným spolubratrům k řešení (bratrům a sestrám v parlamentu, lidově zvaným čurákům a hajzlům zlodějským a lhostejným sviním, které jen kradou a podvádí a nectí právní řád demokratické země, kterou mají pouze spravovat, nikoliv ruinovat, přivádět lidi k šílenství a ještě u toho jako papaláš mlaskat), dokonce i mi slova z Blesku vytanou vůči Libušce přes jazyk, ale že si paní Bryndové velmi vážím, nepotřebuji dokazovat.  
Proto bych byl velmi nerad, aby tato těžce zkoušená žena byla jakkoliv trestána a velmi vás prosím a laskavě žádám, abyste paní Libuši Bryndové předali mé požehnání, vlídně ji objali, řekli, že si jí také vážíte, že chápete, jak to má na světě těžký, že i když jí lidí plivou do tváře, at ví, že není sama, že na ni myslíme a modlíme se, aby její utrpení skočilo a nalezla spásu a klid duše a pěkně ji pohladili po vlasech a po tváři a dali brožurečku s právním poučením. Možná v některém z osamělých příslušníků ozbrojených sborů nalezne Libuška zalíbení a má mise bude dokonána.
Moc vás proto prosím a laskavě žádám s oporu v zákonech, aby Libuška Bryndová takto, jak je uvedeno níže v červeně označených partiích substituovala své touhy nějak jinak, méně nebezpečně, tvořivěji a znaleji, jak se k ženě jejího věku i rozhledu sluší a patří. Níže uvedené lživé pomluvy jsou pod úroveň a možnosti laskavé Konopné paní, image Tety Bushky i občanky Libuše Bryndové.
Níže uvádím předmět doličný, zveřejněno včera a dnes, 23.června 2011, v reakci na článek MF Dnes uvedený na mém blogu zde
 http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/c1-52145560-jak-to-bylo-s-vrazdenim-poslaneckych-nevinatek
Libuše Bryndová, jak níže uvádím, napsala opět lživé pomluvy a záměrné polopravdy k možnosti šíření zlého účelového osočení s negativními dopady nejen v morální, sociální, ale i ekonomické povaze věci (červeně), neboť mnohdy zná skutečnou věcnou podstatu, což je nejen pro mne smutné, ale na druhou stranu velmi poučné odborně. Když by se šetřila podstata věci a policie skutečně musela vynakládat prostředky, které jí tak zoufale chybí k lapení a vyšetřování zločinců, paní Libuška by se musela moc stydět a červenat, což ji sice sluší, ale ne v trestněprávním či přestupkovém řízení, to prosím ne, rozhodně a ještě jednou ne.
Děkuji moc za pochopení, přeji vše dobré a informujte mne o prosím o učiněných opatřeních v zákonné lhůtě, jsem vám kdykoliv k službám.
S božím požehnáním a pozdravením Kapitalismus Akbar!
 vám vše dobré a hlavně pevné zdraví přeje
Dušan Dvořák, dusandvorak@seznam.cz, 798 55 Ospělov 6
23.června 2011
Terapeuticky neošetřené jsem označil červeně.
Zde Corpus Delicti- aktivní linky u každého tvrzení (14. dubna 2015, aktualizace)
Bushka Bryndova napsala
Dušan Dvořák v minulých letech vyhrožoval SMS nebo e-maily kdekomu včetně mne. Někdy své výhrůžky i realizoval, jako v lednu, když na mne podal policii ve Veselí oznámení. Také udal další lidi z konopné scény - jen tak sobě pro radost. Zdá se, že tentokrát padla kosa na kámen a bude muset zodpovídat se ze svých činů před soudem. Přitom měl být už dávno v péči psychiatrů, ale některým lidem více vyhovuje, když pobíhá
·        
Jiří Maria Mašek Takže jako všude.. místo svorně spolu, navzájem do sebe. No, režim z vás má radost, přátelé.
Před 20 hodinami · 2 lidem
Před 19 hodinami · 1 osoba
Daniel Veselý Rozjel si to Dvořák hulením?
Před 19 hodinami

Před 18 hodinami · 1 osoba
· 
Jindra Eichler Škoda ho, myslím, že není úplně blbej...
Před 20 minutami
· 

·  Předafón Kocour V prolegalizačních a podobných jiných scénách a subkulturách se nepohybuji, ale pár lidí znám a ti o D.D. mluvili pomalu jako o zasloužilém bojovníkovi za konopí. To je síla..

· 

· 
Předafón Kocour Tak to je velmi smutné.
Málem bych si myslel, že ušlechtilé věci můžou propagovat jen ušechtilí lidé, ale případ jako je tento poukazuje na chybnost takového zjednodušení.
Mě bylo divné, odkud se bere ten argument, že o léčebné vlastnosti se hlavně zajímají feťáci.. taková "podpora" se odpůrcům vážně hodí.

· 
Daniel Veselý A ze sem se s nim hned pri prvnim virtualnim setkani porafal..:)

·  · 
Ondřej Krupieer Krupi Křup Takže asi bude něco pravdy na tom co říkal pan Kosina _?
Před 5 hodinami · 1 osoba
· 
Před 4 hodinami · 1 osoba

O mém postupu přípravy tekutého konopného výtažku, levné alternativy britského Sativexu se u nás píše jen v regionálním táborském tisku nebo vcizině. Česká celoplošná média mlčí jak zařezaná. Tam v Praze si vystačí splagiátorem Dvořákem a trapnými kecy o tom, jak se u nás nyní pacienti mohou legálně léčit konopím v podobě předraženého britského léku - za 10 000měsíčně..
Etc. etc.